Rem service

Naast banden zijn ook de remmen van uw auto erg belangrijk. Bij het niet correct functioneren van uw remmen is de kans op een ongeval groot, met alle gevolgen van dien. Het is dan ook belangrijk dat de remmen goed functioneren. Bandenservice Zenik helpt u graag bij het controleren van uw remmen. Als u ook een bandenwissel bij ons inplant worden de remschijven en remblokken gratis voor u gecontroleerd. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de remslangen, want ook die moeten goed functioneren.

 

Reparatie

Mochten wij problemen tegenkomen tijdens de controle, dan kunnen wij een reparatie uitvoeren. Uiteraard wordt dit altijd in overleg met de klant gedaan. Bij elke reparatie hoort een ander kostenplaatje, wij laten u dan ook vooraf weten hoeveel de totale reparatiekosten gaan bedragen. Als dit binnen uw budget past kunt u de reparatie over laten aan Bandenservice Zenik. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van banden en remmen. Uw reparatie wordt dan ook vakkundig, professioneel en snel uitgevoerd. Daarna kunt u weer met een gerust hart de weg op. Dit is niet alleen veiliger voor uzelf, maar ook voor eventuele inzittenden van uw auto en andere weggebruikers.

 

Contacteer ons

Wilt u gebruik maken van onze rem service, neem dan vrijblijvend contact met ons op via  06-22548870. U kunt de remcontrole combineren met een bandenwissel, maar uiteraard kunnen wij ook een losse remcontrole voor u uitvoeren. De controle kan zowel bij ons als bij u thuis plaatsvinden, het is maar net wat u zelf het prettigst vindt. Wij kunnen alle rem reparaties voor u uitvoeren mocht dat nodig zijn.

Remblokken Nieuwegein.
Of bel direct met John Zenik:
06-22548870