Pech hulp

Een niet startende auto is bijzonder vervelend. Vaak treedt een startprobleem op als het totaal niet uit komt. Gelukkig staat de pech hulp service van Bandenservice Zenik voor u klaar om uw auto weer aan de praat te krijgen. Heeft u op dit moment te maken met een pech geval, bel dan naar  06-22548870. De monteur van Bandenservice Zenik zal zo snel mogelijk naar u toe komen om na te gaan waarom de auto niet wil starten. In veel gevallen lukt het ons om de auto weer aan de praat te krijgen. U kunt vervolgens direct uw reis vervolgen!

 

Reparatie

Er zijn echter ook gevallen waarbij de storing niet direct verholpen kan worden. Soms is het noodzakelijk een bepaald onderdeel van de auto te vervangen. Een dergelijke reparatie duurt langer en valt ook duurder uit. Wij maken dan ook graag een kostenopgaaf voor u zodat u weet wat de reparatie gaat kosten. Deze kostenopgaaf is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

 

Lege accu

Ook bij een lege accu kunnen wij bij u langs komen. Misschien weet u niet wat er aan de hand is en waarom de auto niet meer wil starten, wij komen het graag voor u onderzoeken. Als de accu niet meer goed blijkt te zijn zorgen wij er op vakkundige wijze voor dat de auto weer start, zonder dat onze werkwijze schade toebrengt aan het elektronische gedeelte van de auto. Het vervangen van de accu kost u slechts €25,- . Hoeveel de kosten voor de accu zelf bedragen kunnen wij op voorhand niet zeggen, dit hangt af van het type auto en het bouwjaar. Uiteraard kan onze monteur ter plaatste die wel aan u vertellen.

Neem direct contact op met onze pechhulp service via 06-22548870, wij helpen u graag weer op weg!

Pech onderweg.
Of bel direct met John Zenik:
06-22548870