Bandenwissel

Bandenservice Zenik voert graag een bandenwissel voor u uit zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. Voor een bandenwissel betaalt u slechts €17,50,- per band, tevens wordt de band gratis gebalanceerd. Voor een complete wielenwissel betaalt u €38,- . Voor dit bedrag worden niet alleen de wielen gewisseld, maar ook gecontroleerd op eventueel onbalans en indien nodig gratis gebalanceerd. Maar dat is nog niet alles, wij voeren namelijk verschillende controles uit. Zo worden de remblokken, remslangen en de wielophanging voor u nagekeken. Mocht er iets met deze zaken aan de hand zijn, dan krijgt u dat uiteraard van ons te horen.

 

Winterbanden

Als u gebruik maakt van zomer- en winterbanden dient het wisselen twee keer per jaar uitgevoerd te worden. De zomerbanden worden gemonteerd zodra de winter voorbij is. Tijdens de zomermaanden rijdt u op de zomerbanden. Zodra de herfst aanbreekt wordt het tijd om de winterbanden te monteren. Met winterbanden gaat u tijdens nat en koud weer veiliger de weg op, u heeft namelijk meer grip met winterbanden.  Heeft u momenteel slechts één soort band, dan raden wij u aan eens te informeren naar de mogelijkheden. Wij leveren winterbanden voor een scherpe prijs, u bent dus niet per definitie veel kwijt.

 

Het juiste aanhaalmoment

Bij het wisselen van de wielen zorgen wij ervoor dat de wielen exact op het door uw autofabrikant voorgeschreven aanhaalmoment worden vastgezet. Door deze werkwijze heeft u de garantie dat u weer veilig de weg op kunt na de uitgevoerde wissel.

 

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak met ons via 06-22548870 en laat uw banden wisselen. Het wisselen vindt plaats op een moment dat het u uitkomt. Ook in de avonduren of het weekend staan wij voor u klaar. U kunt zelf bepalen of u de wissel bij ons wilt laten uitvoeren of dat u liever een bandenwissel aan huis heeft. Bandenservice Zenik is heel flexibel wat dat betreft!

Banden verwisselen
Direct hulp nodig?
Bel John Zenik 06-22548870