Lekke band, reparatie.

Banden reparatie

Bent u op zoek naar een bandenservice bedrijf in Nieuwegein voor het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden? Bandenservice Zenik is een professioneel en betaalbaar bedrijf als het gaat om banden. Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de verkoop van nieuwe banden, u kunt ook bij ons terecht voor banden reparatie. Voor de reparatie van banden hanteren wij scherpe prijzen, uw band is namelijk al gerepareerd vanaf €10,- .

 

Onderzoek naar het lek

Voordat er begonnen kan worden met de reparatie zal eerst onderzocht moeten worden waar het lek zich bevindt. In de meeste gevallen bevindt het lek zich in het loopvlak van de band. Als dat het geval is kan de reparatie vaak zonder problemen uitgevoerd worden. Zit het lek echter aan de zijkant van de band, dan is het niet mogelijk om een veilige reparatie uit te voeren. In dat geval adviseren wij u graag over de mogelijkheid voor nieuwe banden. Wij kunnen verschillende merkbanden leveren voor scherpe prijzen. Uiteraard brengen wij een advies uit, maar u kunt zelf bepalen welke band u gaat aanschaffen.

 

De reparatie zelf

Waar een EZseal veter een betaalbaar systeem is, is de plugger (ook wel paraplu genoemd) de betere en sterkere methode. Een paraplu klemt zich vast aan de binnenkant van de band waardoor hij door de druk in de band altijd op zijn plek “geduwd” wordt. Om die reden is een paraplu de enige bandenreparatie die ook op motorfietsen toegepast wordt. Met deze methode bent u ervan verzekerd dat u de band(en) na reparatie weer zonder problemen kunt gaan gebruiken.

 

Contacteer ons

Neem contact met ons op via 06-22548870 en informeer naar de mogelijkheden die er zijn m.b.t. banden reparatie. Wij komen graag bij u langs om te beoordelen of de lekke band gerepareerd kan worden of dat u beter een nieuwe band kunt kopen.

Of bel direct met John Zenik:
06-22548870