In Nieuwegein monteren wij uw eigen motorbanden voor €25

Als motorrijders vinden wij het leuk om u te helpen bij de montage van uw motorbanden. Bandenservice Zenik verkoopt deze dus niet maar wij kunnen u wel helpen bij het vinden van de juiste band voor uw motorfiets.

Als u eenmaal de juiste motorband voor de juiste prijs gevonden heeft dan kunt u deze bij u thuis laten bezorgen en dan bij de ons in Nieuwegein laten monteren. Als het voor u onhandig is om thuis te blijven voor de bandenlevering dan kunt u ons adres als postadres opgeven. Wij zullen uw motorbanden dan voor u in Nieuwegein in ontvangst nemen.

We hebben speciale motorfiets apparatuur en wiellood aangeschaft om uw banden zo goed mogelijk te monteren en te balanceren, daarom vragen we een montage vergoeding van €25.00 per band als u het wiel los aanlevert.

Mocht u van onze voordelige professionele motorbandenservice in Nieuwegein gebruik willen maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen.

Let op, wielen los aanleveren. We sleutelen niet aan motoren!

 

Repareren van motorbanden

Als u de pech heeft om een motorband lek te rijden dan is het vaak mogelijk deze veilig te repareren. U kunt de band bij ons in Nieuwegein aanbieden zodat wij voor u kunnen beoordelen of deze band nog veilig te repareren is. Omdat aan een motorband andere eisen worden gesteld dan aan een autoband moet zeer kritisch worden bekeken of het 100% veilig is om deze te repareren. De motorband is immers uw enige contact met het wegdek en er mag dus geen enkele twijfel zijn over de kwaliteit van de te repareren band. Als u uw lekke band bij ons brengt dan zullen we deze voor u beoordelen. U krijgt dan vrijblijvend advies.