Accu service

Als uw auto niet wil starten en u denkt dat de accu leeg is dan kunt u ons bellen. Neem hiervoor contact met ons op via 06-22548870.Wij kunnen dan samen met u een afspraak inplannen. We komen met de service bus naar u toe om de accu en de dynamo door te meten en uw auto weer zo snel mogelijk aan de praat te krijgen.

 

Scherpe prijs

Deze service in Nieuwegein kost u inclusief de montage van de eventuele nieuwe accu slechts €25, -. Wat de accu kost hangt af van het type en model auto dat u heeft. We kunnen u een nieuwe accu voor een scherpe prijs aanbieden. Tijdens de montage van de accu zullen wij ervoor zorgen dat (indien mogelijk) de boordspanning gehandhaafd blijft zodat u geen problemen hoeft te verwachten met uw boordcomputer of autoradio instellingen, carkit, of andere (bluetooth) elektronica.

 

Doormeten van de accu

Zodra de winter weer voor de deur staat meten wij de accu graag voor u door. Op die manier kunnen wij bepalen of de huidige accu nog voldoende werkt om de komende winter mee door te komen. Tijdens de koudere maanden is er namelijk sprake van een daling van de accu capaciteit. U loopt hierdoor het risico op een niet startende auto. Het niet starten van de auto komt altijd op een slecht moment uit, het is dan ook van belang om voor de winter de accu door te laten meten.

Accu service.
Of bel direct met John Zenik:
06-22548870